Home  /  Tractaments

Tractaments

Busquem l’equilibri de la salut basant-nos en la relació de les tres unitats bàsiques de l’organisme: el físic, la ment i la fisiologia interna.

Osteopatia

L’osteopatia és la ciència que diagnostica i tracta les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà, que provoquen trastorns i pertorben l’estat general de salut de l’individu.

Fisioterapia

L’art i la ciència del tractament per mitjà de l’exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge i electricitat.

Coaching-PNL

Ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i el descobriment de noves creences que tenen com resultat l’assoliment dels seus objectius.

Psicologia

Part de la filosofia que tracta de l’ànima, del seu origen, de les seves facultats i funcions i de la seva relació amb el cos.

PNI

La Psiconeuroinmunologia és l’estudi de les interrelacionis ment-cos i les seves implicacions clíniques. Treballa des d’una perspectiva interdisciplinària aglutinant diverses branques relacionades amb la salut.

Programes

Programa Is

Programa Sport

Tractament integral enfocat a la rehabilitació i prevenció de lesions d’esportistes tant a nivell amateur com a professionals, així com mostrar unes correctes directrius a aquells pacients que practiquen activitat física i volen fer-ho de forma segura.

Serveis

El bon manteniment de la salut depèn en gran mesura d’allò que complementa el seu tractament, i que ajuda el nostre cos en el dia a dia per sentir-se millor: treball actiu i cura de l’entorn.

Feng Shui

El Feng Shui ha de considerar l’entorn exterior que ens envolta, com ens influeix i conèixer les energies pròpies de l’habitatge o negoci.

Pilates-Matwork

El Pilates és un mètode creat per millorar la mobilitat del cos de forma conscient amb total control del moviment en tot el seu recorregut, desenvolupant consciència corporal.

Personal Training

Analitzem la condició física dels nostres clients, pactem uns objectius i dissenyem programes d’entrenament personalitzats per tal d’assolir-los.

Domiciliari

Oferim tractaments a domicili.

Lloguer aparells

T’oferim l’oportunitat de tenir un equip de gimnàs a la teva disposició sense necessitat de comprar-lo.

Pròximament

Videos TCTMS
Assessoria
Telemedicina